Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
ja bym się zaczął zastanawiać gdzie znaleźć nocleg dla 18 osób jeśli pojadą dwa pełne busy hmmm.... schroniska czasem nie maja tyle miejsca, a wiadomo tam najtaniej
poszukć trzeba na necie ,jakiegoś hotelu typu Campanula-są przystępne ceny,poszperam na necie jutro,ale pewne osoby musimy miec żeby rezerwacje zrobić....no Blondyn ty sie załapujesz??
malwina85op napisał: do Paryza zanim dojedziemy to sie juz pary utworza rakze ilosc potrzebnych lozek sie zmniejszy heheheh
sle ja dzis glupoty gadam
hiih
malwina85op napisał: do Paryza zanim dojedziemy to sie juz pary utworza rakze ilosc potrzebnych lozek sie zmniejszy heheheh
hiih
malwiana nocne fantazje Cie już wzięły, wskakuj pod kołdrę i bez numerów
doktor napisał: malwina85op napisał: do Paryza zanim dojedziemy to sie juz pary utworza rakze ilosc potrzebnych lozek sie zmniejszy heheheh
hiih
dobrze gadasz -polać Ci
nie pije
zawsze mam swoja banie
ale taka prawda
gozej jak bedzie dretwo ogolnie na to nie pozwole
aleeee
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.